TOPPU VASE – WHITE/BLACK

DKK 500,00

Vase fra toppu serien fra OY OY Living. Vasen vil med sin flotte kombination af karamel og rosa samt design pynte i hjemmet, både med og uden blomster i.

  • Materiale: keramik
  • Mål: H: 31 x D: 8,5 cm
  • Til rengøring anbefales det at vaske med vand og tørre med en tør klud.
  • Fås også i caramel/rose

På lager

Varenummer (SKU): 3403006 Kategorier: ,

Beskrivelse

OYOY Living Design A/S er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i januar 2012 af den danske designer Lotte Fynboe. Deres kollektioner er klassiske, funktionelle og tidløse med unikke detaljer og dragende farvekombinationer. Med inspiration fra traditionelt dansk design er idéerne til produkterne hentet fra Lotte Fynboes egne barndomsminder. Ud fra disse minder skabes unikke produkter med fokus på at få form og funktionalitet til at mødes.

Her hos Colorful Living vil du kunne finde deres Toppu-serie, som er præget af et smukt, grafisk og stilfuldt design.

Brand

OYOY LIVING DESIGN

OYOY Living Design A/S er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i januar 2012 af den danske designer Lotte Fynboe. Deres kollektioner er klassiske, funktionelle og tidløse med unikke detaljer og dragende farvekombinationer. Med inspiration fra traditionelt dansk design er idéerne til produkterne hentet fra Lotte Fynboes egne barndomsminder. Ud fra disse minder skabes unikke produkter med fokus på at få form og funktionalitet til at mødes. Her hos Colorful Living vil du kunne finde deres Toppu-serie, som er præget af et smukt, grafisk og stilfuldt design.

Du kunne også være interesseret i...