TOPPU TRAY SMALL – WHITE/BLACK

DKK 400,00

Det smukke fad fra toppu serien fra OY OY Living. Fadet vil med sin flotte kombination af hvid og sort samt design, pynte på borddækningen. Brug fadet til servering af kage, frugt eller andet.

  • Materiale: keramik
  • Mål: H: 9 x D: 20 cm
  • Til rengøring anbefales det at vaske med vand og tørre med en tør klud.
  • Fås også i caramel/rose

På lager

Varenummer (SKU): 3403004 Kategorier: ,

Beskrivelse

OYOY Living Design A/S er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i januar 2012 af den danske designer Lotte Fynboe. Deres kollektioner er klassiske, funktionelle og tidløse med unikke detaljer og dragende farvekombinationer. Med inspiration fra traditionelt dansk design er idéerne til produkterne hentet fra Lotte Fynboes egne barndomsminder. Ud fra disse minder skabes unikke produkter med fokus på at få form og funktionalitet til at mødes.

Her hos Colorful Living vil du kunne finde deres Toppu-serie, som er præget af et smukt, grafisk og stilfuldt design.

Brand

OYOY LIVING DESIGN

OYOY Living Design A/S er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i januar 2012 af den danske designer Lotte Fynboe. Deres kollektioner er klassiske, funktionelle og tidløse med unikke detaljer og dragende farvekombinationer. Med inspiration fra traditionelt dansk design er idéerne til produkterne hentet fra Lotte Fynboes egne barndomsminder. Ud fra disse minder skabes unikke produkter med fokus på at få form og funktionalitet til at mødes. Her hos Colorful Living vil du kunne finde deres Toppu-serie, som er præget af et smukt, grafisk og stilfuldt design.