TOPPU BOWL – CARAMEL/ROSE

DKK 450,00

Skål/vase fra toppu serien fra OYOY Living. Den kan bruges som skål til slik, snack eller som vase med en lille plante i.

 • Materiale: keramik
 • Mål: H: 13 x D: 15 cm
 • Til rengøring anbefales det at vaske med vand og tørre med en tør klud.
 • Fås også i white/black

På lager

Varenummer (SKU): 3403009 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

OYOY Living Design A/S er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i januar 2012 af den danske designer Lotte Fynboe. Deres kollektioner er klassiske, funktionelle og tidløse med unikke detaljer og dragende farvekombinationer. Med inspiration fra traditionelt dansk design er idéerne til produkterne hentet fra Lotte Fynboes egne barndomsminder. Ud fra disse minder skabes unikke produkter med fokus på at få form og funktionalitet til at mødes.

Her hos Colorful Living vil du kunne finde deres Toppu-serie, som er præget af et smukt, grafisk og stilfuldt design.

Brand

OYOY LIVING DESIGN

OYOY Living Design A/S er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i januar 2012 af den danske designer Lotte Fynboe. Deres kollektioner er klassiske, funktionelle og tidløse med unikke detaljer og dragende farvekombinationer. Med inspiration fra traditionelt dansk design er idéerne til produkterne hentet fra Lotte Fynboes egne barndomsminder. Ud fra disse minder skabes unikke produkter med fokus på at få form og funktionalitet til at mødes. Her hos Colorful Living vil du kunne finde deres Toppu-serie, som er præget af et smukt, grafisk og stilfuldt design.

Du kunne også være interesseret i...

 • TOPPU VASE – CARAMEL/ROSE

  DKK 500,00
  Tilføj til kurv
 • TOPPU TRAY LARGE – CARAMEL/ROSE

  DKK 600,00
  Tilføj til kurv
 • TOPPU TRAY SMALL – CARAMEL/ROSE

  DKK 400,00
  Tilføj til kurv