Algan, sumak hamamhåndklæde – sol

DKK 325,00

Sumak har et diskret vævet diamantmønster, hvor retsiden er mere farverig end vrangsiden. Vend håndklædet så det passer til det ønskede udtryk.

Der er tilføjet en ekstra tråd i vævningen, denne giver både et mere neutralt udtryk, hvor den specifikke farve står i baggrunden for den råhvide grundfarve samt en vævning der både eksfolierer og absorberer optimalt. Sumak er den absolutte favorit når det kommer til absorbering.

 • Størrelse: 100cm x 180cm
 • Materiale: 100% bomuld

På lager

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
Varenummer (SKU): 4712021 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Algan er et dansk brand, som laver turkisk håndværk til nordiske hjem. Deres produkter er vævet af lokalt dyrket bomuld, testet for skadelig kemi og indfarvet med GOTS certificerede naturfarver. Produceret på eget væveri under kontrollerede forhold, med fokus på fair løn og arbejdsvilkår. Derudover et minimum af emballage og transport hele vejen fra væv til forbruger.

Brand

ALGAN

Algan er et dansk brand, som laver turkisk håndværk til nordiske hjem. Deres produkter er vævet af lokalt dyrket bomuld, testet for skadelig kemi og indfarvet med GOTS certificerede naturfarver. Produceret på eget væveri under kontrollerede forhold, med fokus på fair løn og arbejdsvilkår. Derudover et minimum af emballage og transport hele vejen fra væv til forbruger. Herfra vil du finde et udvalg af lækre håndklæder, badeklæder samt tæpper/plaider i flotte farver.

Du kunne også være interesseret i...

 • Algan, nane hamamhåndklæde – gul

  DKK 325,00
  Tilføj til kurv
  Tilføj til ønskeliste
  Tilføj til ønskeliste
 • Algan, nane gæstehåndklæde – gul

  DKK 100,00
  Tilføj til kurv
  Tilføj til ønskeliste
  Tilføj til ønskeliste