SECRET GARDEN WOOL RUG

DKK 7.425,00DKK 13.425,00

LEVERINGSTID: 6-8 uger

The Secret Garden Collection er et samarbejde med Layered og den berømte danske blomsterhandler Poppykalas. Denne tæppekollektion er en unik og abstrakt fortolkning af blomster, hvilket resulterer i en visuel udforskning af en blomstrende have forvandlet til to unikke, begrænsede tæppedesign. Teksturen på det mønstrede tæppe er skabt med en blanding af uld og Tencel, som også giver tæppet en glansfinish.

  • Mål: 160×230 cm, 180×270 cm, 250×350 cm, 300×400 cm
  • Materiale: tencel & uld
  • Vask: Støvsug regelmæssigt uden børste.
  • Fjernelse af pletter: Tør pletten forsigtigt af med en blanding af lunkent vand og sæbe. Opsug rester med en tør mikrofiberklud.
Ryd
Vi informerer dig, når produktet kommer på lager. Indtast venligst din email og det ønskede antal nedenfor.
Varenummer (SKU): 4813007 Kategorier: , ,

Beskrivelse

The Secret Garden Collection er et samarbejde med Layered og den berømte danske blomsterhandler Poppykalas. Denne tæppekollektion er en unik og abstrakt fortolkning af blomster, hvilket resulterer i en visuel udforskning af en blomstrende have forvandlet til to unikke, begrænsede tæppedesign. Teksturen på det mønstrede tæppe er skabt med en blanding af uld og Tencel, som også giver tæppet en glansfinish. Tencel er en højkvalitetsversion af viskose, og ligesom uld er den miljøvenlig og meget slidstærk. Tæppet er håndvævet, hvilket gør hvert tæppe unikt. Dette kan resultere i en lille variation af størrelse og farve. På grund af sin håndtofte konstruktion har tæppet en tendens til oprindeligt at kaste fibre, og vi anbefaler derfor regelmæssigt at støvsuge tæppet.

Yderligere information

Tæppestr.

160 x 230, 180 x 270, 250 x 350, 300 x 400