Anna+Nina, salty glaslysestage – 35 cm.

DKK 190,00

De populære glaslysestager fra A N NA + N I N A kan nu købes hos Colorful Living. Lad den stå for sig selv eller mix med de andre lysestager i forskellige farver og højder for et lækkert look. Brug for eksempel vores populære snoede lys i lysestagerne. Her er den fineste glaslysestage i klar glas og med fine detaljer.

 • Stagen er 35 cm. høj.

På lager

Varenummer (SKU): 2710012 Kategorier: , ,

Beskrivelse

A N NA + N I N A er et hollandsk mærke, som drives af de to stiftere Anna de Lanoy Meijer & Nina Poot. Hver kollektion har sit helt eget præg, som kommer fra inspiration af deres rejser rundt i verdenen. Udvalget hos Colorful Living vil bestå af udvalgte produkter til hjemmet, bl.a. farverige glaslysestager og flotte fade, og andet som passer ind i vores farverige univers.

Brand

ANNA + NINA

Anna + Nina er et hollandsk mærke, som drives af de to stiftere Anna de Lanoy Meijer & Nina Poot. Hver kollektion har sit helt eget præg, som kommer fra inspiration af deres rejser rundt i verdenen. Udvalget hos Colorful Living vil bestå af udvalgte produkter til hjemmet, bl.a. farverige glaslysestager og flotte fade, og andet som passer ind i vores farverige univers.

Du kunne også være interesseret i...

 • Anna+Nina, dioni glaslysestage – 24 cm.

  DKK 165,00
  Tilføj til kurv
 • Anna+Nina, phoebe glaslysestage – 20 cm.

  DKK 125,00
  Tilføj til kurv
 • Anna+Nina, bounty glaslysestage – 19 cm.

  DKK 150,00
  Tilføj til kurv