PALLOA LYSESTAGE, LOW – BRASS (KERTELYS)

DKK 119,00

Lysestage fra OYOY Living i messing til kertelys. Mix med dine egne lysestager derhjemme, eller lad den stå for sig selv.

 • 100% Stainless Steel, Brass Plated
 • Højde: 2 cm.
 • Ø: 2 cm.

På lager

Varenummer (SKU): 3403012 Kategorier: , ,

Beskrivelse

OYOY Living Design A/S er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i januar 2012 af den danske designer Lotte Fynboe. Deres kollektioner er klassiske, funktionelle og tidløse med unikke detaljer og dragende farvekombinationer. Med inspiration fra traditionelt dansk design er idéerne til produkterne hentet fra Lotte Fynboes egne barndomsminder. Ud fra disse minder skabes unikke produkter med fokus på at få form og funktionalitet til at mødes.

Brand

OYOY LIVING DESIGN

OYOY Living Design A/S er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i januar 2012 af den danske designer Lotte Fynboe. Deres kollektioner er klassiske, funktionelle og tidløse med unikke detaljer og dragende farvekombinationer. Med inspiration fra traditionelt dansk design er idéerne til produkterne hentet fra Lotte Fynboes egne barndomsminder. Ud fra disse minder skabes unikke produkter med fokus på at få form og funktionalitet til at mødes. Her hos Colorful Living vil du kunne finde deres Toppu-serie, som er præget af et smukt, grafisk og stilfuldt design.

Du kunne også være interesseret i...

 • PALLOA LYSESTAGE, HIGH – BRASS

  DKK 169,00
  Tilføj til kurv
 • PALLOA LYSESTAGE, LOW – SILVER (KERTELYS)

  DKK 119,00
  Tilføj til kurv
 • PALLOA LYSESTAGE, HIGH – SILVER

  DKK 169,00
  Tilføj til kurv