Algan, nane hamamhåndklæde – mint

DKK 325,00

Algans Nane håndklæder er vævet i en tyk 3 tråds vævning, med et diskret diamantmønster. Håndklæderne har frynser i enderne og er vævet med en naturhvid grundtråd.

 • Størrelse: 100cm x 180cm
 • Materiale: 100% bomuld
 • Vaskeanvisning: Tåler varm vask samt tørretumbling.

På lager

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
Varenummer (SKU): 4712017 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Algan er et dansk brand, som laver turkisk håndværk til nordiske hjem. Deres produkter er vævet af lokalt dyrket bomuld, testet for skadelig kemi og indfarvet med GOTS certificerede naturfarver. Produceret på eget væveri under kontrollerede forhold, med fokus på fair løn og arbejdsvilkår. Derudover et minimum af emballage og transport hele vejen fra væv til forbruger.

Brand

ALGAN

Algan er et dansk brand, som laver turkisk håndværk til nordiske hjem. Deres produkter er vævet af lokalt dyrket bomuld, testet for skadelig kemi og indfarvet med GOTS certificerede naturfarver. Produceret på eget væveri under kontrollerede forhold, med fokus på fair løn og arbejdsvilkår. Derudover et minimum af emballage og transport hele vejen fra væv til forbruger. Herfra vil du finde et udvalg af lækre håndklæder, badeklæder samt tæpper/plaider i flotte farver.

Du kunne også være interesseret i...

 • Algan, nane plaid / sengetæppe – mint

  DKK 700,00
  Tilføj til kurv
  Tilføj til ønskeliste
  Tilføj til ønskeliste