LAKE WOOL RUG

DKK 8.550,00DKK 13.425,00

BESTILLINGSVARE: 6-8 uger. 

Lake har med sine abstrakte runde former, henvisninger til vandet og den nordiske halvkugles skønhed, og er tegnet af den danske tekstil- og papirkunstner Berit Mogensen Lopez med visionen om løbende at skabe broer mellem interiør og kunst, natur og sjæl. Tæppet er produceret med et bæredygtighedsperspektiv i tankerne og er håndtuftet i 100% naturlige materialer som uld og Tencel, hvilket gør det både let at vedligeholde og vedvarende i kvalitet over tid.

  • Mål: 180×270 cm, 250×350 cm, 300×400 cm
  • Materiale: uld
  • Vask: Støvsug regelmæssigt uden børste.
  • Fjernelse af pletter: Tør pletten forsigtigt af med en blanding af lunkent vand og sæbe. Opsug rester med en tør mikrofiberklud.
Ryd
Vi informerer dig, når produktet kommer på lager. Indtast venligst din email og det ønskede antal nedenfor.
Varenummer (SKU): 4813003 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Layered har introduceret en ny uldkollektion kaldt The New Scandi, inspireret af den nye bølge af skandinavisk æstetik og enorm innovation. Kunst, arkitektur og stil har altid været kernen i deres kunstneriske vision, og med denne samling ønsker de at styrke denne bånd. Lake har med sine abstrakte runde former, henvisninger til vandet og den nordiske halvkugles skønhed, og er tegnet af den danske tekstil- og papirkunstner Berit Mogensen Lopez med visionen om løbende at skabe broer mellem interiør og kunst, natur og sjæl. Tæppet er produceret med et bæredygtighedsperspektiv i tankerne og er håndtuftet i 100% naturlige materialer som uld og Tencel, hvilket gør det både let at vedligeholde og vedvarende i kvalitet over tid. På grund af det faktum, at det er et håndlavet produkt, er hvert tæppe unikt og kan afvige lidt i udseende.

Yderligere information

Tæppestr.

180 x 270, 250 x 350, 300 x 400