C’est bon, krystallysestage på fod – grå

DKK 700,00

Krystallysestage fra C’est Bon, som er kendt for deres smukke glas- og krystallysestager. Lysestagen på fod vil være smuk stående for sig selv, men også i et mix med andre af de flotte lysestager.

 • Højde: 25 cm.
 • Diameter: 9 cm.
 • Lysestagen passer til almindelige stagelys.

På lager

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
Varenummer (SKU): 4010008 Kategorier: , ,

Beskrivelse

C’est Bon er et dansk brand og et univers af tidsløse designs i naturlige farver og bløde nuancer, der komplementerer de øvrige kollektioner. På én gang afslappet og elegant luksus i brugskunst og unikt interiør, formgivet med sikker hånd til den kræsne og stilbevidste kunde. C’est Bon er skabt af smukke fragmenter designet og håndplukket fra forskellige kulturer og verdensdele.

Udvalget fra C’est Bon vil hos Colorful Living bestå af deres smukke glas- og krystallysestager.

Brand

C'EST BON

C’est Bon er et dansk brand og et univers af tidsløse designs i naturlige farver og bløde nuancer, der komplementerer de øvrige kollektioner. På én gang afslappet og elegant luksus i brugskunst og unikt interiør, formgivet med sikker hånd til den kræsne og stilbevidste kunde. C’est Bon er skabt af smukke fragmenter designet og håndplukket fra forskellige kulturer og verdensdele. Udvalget fra C’est Bon vil hos Colorful Living bestå af deres smukke glas- og krystallysestager.

Du kunne også være interesseret i...

 • C’est bon, krystal kuglestage – grå

  DKK 450,00
  Tilføj til kurv
  Tilføj til ønskeliste
  Tilføj til ønskeliste