KRYSTALLYSESTAGE – 17 CM.

DKK 200,00

Krystallysestage fra C’est Bon, som er kendt for deres smukke glas- og krystallysestager. Lysestagen er smuk stående for sig selv, men også i et mix med lysestagen som matcher i de forskellige højder.

 • Højde: 17 cm.
 • Diameter: 6 cm.
 • Lysestagen passer til almindelige stagelys.

På lager

Varenummer (SKU): 4010003 Kategorier: ,

Beskrivelse

C’est Bon er et dansk brand og et univers af tidsløse designs i naturlige farver og bløde nuancer, der komplementerer de øvrige kollektioner. På én gang afslappet og elegant luksus i brugskunst og unikt interiør, formgivet med sikker hånd til den kræsne og stilbevidste kunde. C’est Bon er skabt af smukke fragmenter designet og håndplukket fra forskellige kulturer og verdensdele.

Udvalget fra C’est Bon vil hos Colorful Living bestå af deres smukke glas- og krystallysestager.

Brand

C'EST BON

C’est Bon er et dansk brand og et univers af tidsløse designs i naturlige farver og bløde nuancer, der komplementerer de øvrige kollektioner. På én gang afslappet og elegant luksus i brugskunst og unikt interiør, formgivet med sikker hånd til den kræsne og stilbevidste kunde. C’est Bon er skabt af smukke fragmenter designet og håndplukket fra forskellige kulturer og verdensdele. Udvalget fra C’est Bon vil hos Colorful Living bestå af deres smukke glas- og krystallysestager.

Du kunne også være interesseret i...

 • C’est bon, glaslysestage på fod – 25 cm.

  DKK 325,00
  Tilføj til kurv
 • KRYSTALLYSESTAGE – 22 CM.

  DKK 250,00
  Tilføj til kurv
 • KRYSTALLYSESTAGE – 12 CM.

  DKK 125,00
  Tilføj til kurv