Tilbud

DEVINE VINTAGE PUDEBETRÆK 50X50 – ROSA

DKK 300,00 DKK 255,00

Bring et farverigt strejf til dit hjem med en smuk vintage one-of-a-kind bomuldssari vintage pude. Hver pude kommer i unikke, smukke udskrifter og farver med forskellige bomuldsaris på hver side. De består af to eller flere lag af gamle sari-stoffer og håndbroderet, så hver pude er helt unik.

  • Puden sælges uden fyld
  • Målene er 50 x 50
  • Pudebetrækket skal håndvaskes

På lager

Varenummer (SKU): 2706002 Kategorier: , ,

Beskrivelse

SISSEL EDELBO er et dansk brand som har eksisteret siden 2004. Stifterne er Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen, hvorfra brandnavnet også kommer. Alle produkter er produceret i Indien, et land de to ejere finder utroligt rig på kulturhistorie, gæstfrihed og en ægte inspiration i deres arbejde. Visionen bag SISSEL EDELBO er at producere unikke produkter lavet af smukke vintage sari-stoffer. Genbrug af disse antikke sari-stoffer er også en produktionsmåde, der er miljøvenlig. Hver eneste sari, der bruges i SISSEL EDELBO kollektionerne, udvælges af en eller begge ejere for at sikre sig de rigtige prints og farver til deres beklædningsgenstande.

Brand

SISSEL EDELBO

SISSEL EDELBO er et dansk brand som har eksisteret siden 2004. Stifterne er Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen, hvorfra brandnavnet også kommer. Alle produkter er produceret i Indien, et land de to ejere finder utroligt rig på kulturhistorie, gæstfrihed og en ægte inspiration i deres arbejde. Visionen bag SISSEL EDELBO er at producere unikke produkter lavet af smukke vintage sari-stoffer. Genbrug af disse antikke sari-stoffer er også en produktionsmåde, der er miljøvenlig. Hver eneste sari, der bruges i SISSEL EDELBO kollektionerne, udvælges af en eller begge ejere for at sikre sig de rigtige prints og farver til deres beklædningsgenstande. Hos Colorful Living vil der findes et udvalg af SISSEL EDELBOs julekollektion samt andre tekstiler som passer ind i hjemmet. SISSEL EDELBOs flotte farver passer perfekt ind i vores univers.

Du kunne også være interesseret i...

  • PUDEFYLD 50×50

    DKK 100,00
    Tilføj til kurv