Algan, ahududu gæstehåndklæde – multi

DKK 175,00

Ahududu er kraftige håndklæder vævet i 100% bomuld med bløde frotte bobler. Håndklæderne har frynser i enderne og er vævet med en naturhvid grundtråd. Den unikke vævning giver Ahududu en behagelig varme og tyngde samt en god absorberingsevne.
 • Mål: 40×100
 • Tåler varm vask og tørretumbler.

På lager

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
Varenummer (SKU): 4712002 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Algan er et dansk brand, som laver turkisk håndværk til nordiske hjem. Deres produkter er vævet af lokalt dyrket bomuld, testet for skadelig kemi og indfarvet med GOTS certificerede naturfarver. Produceret på eget væveri under kontrollerede forhold, med fokus på fair løn og arbejdsvilkår. Derudover et minimum af emballage og transport hele vejen fra væv til forbruger.

Brand

ALGAN

Algan er et dansk brand, som laver turkisk håndværk til nordiske hjem. Deres produkter er vævet af lokalt dyrket bomuld, testet for skadelig kemi og indfarvet med GOTS certificerede naturfarver. Produceret på eget væveri under kontrollerede forhold, med fokus på fair løn og arbejdsvilkår. Derudover et minimum af emballage og transport hele vejen fra væv til forbruger. Herfra vil du finde et udvalg af lækre håndklæder, badeklæder samt tæpper/plaider i flotte farver.

Du kunne også være interesseret i...

 • Algan, ahududu badehåndklæde – multi

  DKK 375,00
  Tilføj til kurv
  Tilføj til ønskeliste
  Tilføj til ønskeliste