Returnering og ombytning

14 dages returret 
I henhold til købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare online. Du kan derfor returnere varen og få pengene retur, indenfor 30 dage efter du har modtaget varen fra os. Ved returnering læg blot en seddel i kassen med dit ordrenr. samt navn.

Varens stand når du sender den retur
Det eneste vi kræver er, at varen leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget. Dvs. ubrugt og i samme emballage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Hvis du fortryder dit køb, får du refunderet dine penge. Hvis varen er værdiforringet, fratrækkes det beløb, du hæfter for.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes utilstrækkelig returemballering, eller at du har brugt den uhensigtsmæssig ift., hvad der er nødvendigt for fastslå varens art, egenskaber og funktion, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Pengene tilbageføres via samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Bytter du til en ny vare, skal du blot bestille den nye vare via webshoppen og sende den anden vare retur som beskrevet på denne side. Vi refunderer når vi har modtaget pakken og tjekket alt ser fint ud. 

Husk, at det er dit ansvar, at pakken kommer retur i samme stand, som du modtog den. Det er derfor en god idé at sende varen godt emballeret samt med mulighed for track and trace. Returlabel kan købes her igennem – dog kun til mindre forsendelser og ikke møbler. 

Pakken afhentes ikke fra pakkeshop i tide
Når du ikke at afhente din pakke indenfor tidsfristen ved pakkeshoppen, bliver den automatisk sendt retur til os. Sker dette vil der blive modregnet et fragtgebyr på 79,- 

Ombytning
Vi tilbyder ikke ombytning, men du kan altid fortryde dit køb og returnere. Ønsker du anden vare i stedet, skal den købes via hjemmesiden, som ved din første ordre. 

Returadresse 
Colorful Living
Birkevej 36
5550 Langeskov

Sendes gerne til pakkeshop Langeskov Kiosken. 

Ønsker du at returnere med GLS? Du kan købe en returlabel her til 60,-
Du kan nemt og enkelt købe dit returlabel fra GLS her: https://return.shipmondo.com/retur-colorfulliving-gls 

Reklamation
Ved reklamation bedes du sende et billede af fejlen sammen med dit ordrenummer til vores mail info@colorfulliving. Vi henviser i øvrigt til afsnittet Handelsbetingelser på hjemmesiden under henholdsvis reklamationsret for yderligere information.