Colorful Living

Velkommen til Colorful Living – et farverigt og unikt univers til hjemmet.

Drømmen om at have vores egen virksomhed har været der i mange år, og nu blev den endelig til virkelighed. Webshoppen Colorful Living åbnede i maj 2020 med ønsket om at kunne inspirere til mere farve i hjemmet. Webshoppen blev startet af kæresteparret Natasha & Kenneth og holder til i Langeskov på Fyn. I det daglige er det Natasha som står for håndtering af webshoppen, samt hende i vil få fat i hvis i ringer eller skriver.

Colorful Living blev startet med et ønske om at samle en masse unikke og populære brands, i et stort udvalg af smukke farver. Fra starten af havde vi især fokus på danske brands, men der er med tiden kommet en del brands online fra andre lande. Her hos os vil du kunne finde et stort udvalg af farverigt glas, både som drikkeglas, kander, vaser, vinglas, håndlavet keramik, farverige stearinlys, plakater, tekstiler, møbler og meget mere. Alt hvad du skal bruge for at bringe en masse lækre farver ind i dit hjem.

Hos Colorful Living vægter vi god service meget højt. Med Natashas baggrund indenfor tøjbranchen over adskillige år, kender hun til den personlige service og vil altid gå det ekstra skridt for glade kunder. Vi står derfor altid til rådighed til vejledning og spørgsmål, så send os endelig en mail, giv os et kald eller anvend vores chat funktion her på siden. Du kan også kontakte os via de sociale medier, hvis du skulle have spørgsmål til hvad som helst.

Det glæder os at byde jer velkommen i dette farverige univers.