Handelsbetingelser

Juridisk navn: Colorful Living ApS er en del af KN Management ApS
CVR nr.: 36084901
Email: info@colorfulliving.dk
Telefon: 22 28 18 38
Etableringsår: 2020

Sikkerhed
Colorful Living ApS samarbejder med Swiipe, der udbyder betalingsløsninger. Det betyder, at alle følsomme oplysninger sker på et sikkert Swiipe-godkendt betalingsmodul. Colorful Living får således aldrig kendskab til de kortoplysninger, du indtaster. Det er lige så sikkert at betale på nettet som i en fysisk forretning. Betalingen trækkes først på det tidspunkt, hvor varen afsendes fra vores lager.

Du kan trykt købe hos Colorful Living, som selvfølgelig følger den danske købelov. Vi tager forbehold for tastefejl, prisfejl, udsolgte/udgåede varer og leveringssvigt fra vores leverandører. 

Betaling
Alle priser på Colorful Living ApS er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms. Colorful Living afholder som udgangspunkt selv eventuelle gebyrer ved gennemførelsen af transaktioner, med mindre andet er angivet.

På www.colorfulliving.dk kan du betale med følgende betalingskort:

  • Dankort
  • Visa
  • MasterCard
  • Maestro
  • MobilePay

Når man køber på vores shop, tilbyder vi muligheden for at man, efter købet er gennemført, kan foretage tilkøb til sin eksisterende ordre. Dette gøres ved at vælge ’Tilkøb’ på kvitteringssiden. Herefter modtager man en ny ordrebekræftelse med den samlede opdaterede ordre. Denne mulighed er tilgængelig indtil tilkøb-knappen ikke længere er klikbar.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven og reklamationsretten gælder for fejl i fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.

Hvis du ønsker at reklamere over dit produkt bedes du sende/aflevere produktet til nedenstående adresse og vedlægge en kort beskrivelse af reklamationen. Vi beder dig sende os en mail, med foto af fejlen, inden du sender produktet til os. Her vil du modtage et returnummer som skal påføres pakken. 

Varen sendes til:
Colorful Living ApS
Birkevej 36
5550 Langeskov
Att: Reklamation

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk også altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Klage
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@colorfulliving.dk. Skulle det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning på forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk