DRIKKEGLAS

Smukt, farverigt og håndlavet glas som vil pryde på enhver borddækning. Glassene fra Anna Von Lipa vil fange øjet med det samme, uanset om det er til hverdagsbrug eller når du får gæster.

I denne kategori vil du finde et bredt udvalg af vandglas, drikkeglas i et hav af smukke farver – alle fra Anna Von Lipa. Der er flere typer af mønstre på glassene og vi har derfor valgt at opdele det i kategorier, så det er nemt for jer. Du finder her swirl glas, harlekin glas, wave glas, pindsvin glas, bambus glas og confetti glas.

Denne serie af farverige glas, er rigtig flot at mikse på kryds og tværs. Alle glassene er mundblæst og drejet i hånden, hvilket gør hver glas helt unikt, samt er det alle krystal glas. Der kan derfor forekomme forskellige i mønstre og farver, da alt er håndlavet og at det er håndlavet ser vi kun som en enorm charme. De farverige glas er flotte at bruge til at give borddækningen lidt liv.

Du får 10% ved køb af minimum 6 glas og her kan der mikses i alle kategorierne. Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen.
(Dette tilbud gælder ikke hvis der er anden rabat på glassene)

Inspirationsbilleder ♥